"Error loading or rendering station data". I can't understand it.



  • Hi! My name is Mario, I'm from Italy and I'm new here.
    I'm trying to understand why I'm getting always the error "Error loading or rendering station data" when I'm trying to see on Windy my recently added PWS (ID: f0618aec).
    Already tried to remove/add the station, and I've checked several times the Cumulus MX settings (making sure it was using the correct API and values).
    I'm using a PCE FWS-20N with Cumulus MX 3.6.8b on a Raspberry Pi.
    The station is already up & running with no issues on several sites (like Wunderground, Met Office WOW, PWS Weather and others).
    I'll really like to share my weather data because for what I'm seeing on Windy network there aren't many PWS added in my area (the nearest one is at 30km).
    Any suggestions? Maybe the Windy network "adding process" is slowed down?
    Thanks


  • Administrator

    @ComacchioWeather Hi, did you check this manual for Cumulus MX? Please make sure you are entering the correct station ID, which is not f0618aec, but 0 or 1, depending on how many stations you have registered. In your case, the ID will be probably 0.



  • @Korina said in "Error loading or rendering station data". I can't understand it.:

    @ComacchioWeather Hi, did you check this manual for Cumulus MX? Please make sure you are entering the correct station ID, which is not f0618aec, but 0 or 1, depending on how many stations you have registered. In your case, the ID will be probably 0.

    Yuuup, already did that, thanks.
    My station ID for CumulusMX obtained from Windy is 0 and it's correct too because I've only one station. I don't know why Windy still doesn't want to show up the data 🤔


Log in to reply
 

Windyty, S.E. - all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
NodeBB & contributors, OSM & contributors, HERE maps
Terms and Conditions     Privacy Policy