Český start-up Windy.com přijme programátory
-
Ahoj,
jsem Ivo Lukačovič. Zakladatel serverů seznam.cz, GIS startupu Melown Technologies a v neposlední řadě Windy.com.
Právě pro Windy.com sháníme adminy a programátory. Domnívám se, že Windy.com je nejúspěšnější český startup.
A to proto, že:
- Jsme vysoce odborný server, přesto meziročně rosteme o 100%, a to bez jakéhokoliv marketingu. Každý den nás použije přes 2 milióny uživatelů.
- Pro cílovou skupinu lidí závislých na počasí jsme love-brand. Uživatele o nás v recenzích hovoří jako o "best weather app", či "most usefull".
- Jsme nejnavštěvovanější globální server o počasí. Navštěvují nás lidé z 239 zemí a žádná země, netvoří více jak 13% naší návštěvnosti.
- V době hurikánu a přírodních katastrof nás používají vlády a záchranné týmy po celém světě.
Jsme malý motivovaný tým prvoligových IT hráčů a možná sháníme právě tebe, abys rozšířil náš tým.
Je to jenom na tobě, zda se rozhodneš pracovat v nějakém korporátu, plným porad, nařízení a postupů, kde jediná kvalifikace tvého šéfa je to, že umí lézt do zadku svému šéfovi, nebo ve Windy.com, málem týmu, kde se neschůzuje, ale pracuje.
I když máme krásné kanceláře s výhledem na Vltavu a Pražský hrad, máme naprosto volnou pracovní dobu a zcela svobodnou možnost pracovat z kanceláře, či z domova. Kancelář mame i v Brně.
Ti nejlepší z nás jsou součástí opčního programu.
Seznam otevřených pozic najdete zde
-
Hey @ivo, I have a question regarding opened positions. Do you have a plan to scale up the design team that might be helping with product discovery and product innovations too? Or is it just developers for now?
Regards
Lukas -
@viri-0 Just programmers
-
@ivo Proč strkate anonci na nová místa přímo do aplikace a to i platícím uživatelům???
-
@michalkvasnicka řekl bych protože i platící uživatel může mít zájem o dobrou práci
-
@davidliska já bych řekl, že váš názor je úplně irelevantní... mlčeti zlato!!!
-
OFFICIAL WARNING: Your posts are now being monitored by the Windy Community Moderators.
The Windy Forum is a place for friendly discussion about Windy.com and Weather related topics. Here at the Windy community we have international users from all over the world and therefore all users must be respectful and considerate to each other.
Thank you for your understanding.
-
@michalkvasnicka Dobrý den, jak již zmínil @davidliska, zájem o práci ve Windy mohou mít uživatelé, jak platící, tak neplatící. Windy community není místo, kde se názory uživatelů označují jako irelevantní.
-
@Korina OK... Pokusím se ještě jednou formulovat o co mi jde:
- Nabídka práce je v pořádku pokud se mi na hlavní stránce objeví, já si ji přečtu a tím je věc vyřízená. Ve vašem případě se objevuje stále! Coz je poněkud obtěžující.
- Pokud jako platící klient, komerční aplikace vyjádřím názor, že mne toto neustále se objevující oznámení vadí, tak očekávám reakci na komerční úrovni a ne reakce komunity.
-
No tak sláva... Už je to pryč a věc je tím uzavřena!