Windy.com přijme UX dyzajnéra
-
Pokud chceš dělat UX dyzajn apky, kterou po celém světě používá zhruba 50 milionů lidí, pak je tahle nabídka právě pro tebe.
Do Windy.com přijmeme UX dyzajnéra, který bude přímo pode mnou.
Nehledáme nikoho, kdo má pocit, že snědl všechnu moudrost světa a bude chtít všechno překopat.
Naopak.
Plánujeme pomalý a evoluční vývoj UI Windy.com, tak aby si uživatelé postupně zvykali a my jim mohli podstrkávat nové fíčury. Zatím to dělám já a už to chci předat.
A teďka pozor.
Absolutně prvním předpokladem je "windy heavy user" a to ideálně na mobilu i desktopu. Přes to proste nejede vlak.
Pokud Windy.com sám nepoužíváš, kvůli nějakýmu svýmu koníčku, ani nám nepiš. Nepochopil bys totiž o čem to je (těch 50m+ uživatelů to chápe) a měl bys pocit, že se z toho musí stát další dementní apka, s pěti ikonkama o počasí.
A co kromě práci na zdaleka nejnavštěvovanější globální weather apce nabízíme?
Asi totéž co každej.
Super, malej kolektiv...blah, blah, blah....kanceláře s výhledem na pražskej hrad a na Vltavu....blah, blah, blah....zaměstnanecký opce pro nejlepší....blah, blah, blah.....ohodnoceni.....blah, blah, blah.....já sám jsem nejlepší šéf na světě....blah, blah, blah, blah.
Hele, budeš spokojenej, to ti slibuju.
Ivo, otec zakladatel.
Jak nas kontaktovat je zde: https://www.startupjobs.cz/nabidka/37786/ui-ux-designer-pro-windy-com