Widget bug
-
Widget na iPhone se neaktualizuje a nic nezobrazuje … zkoušel jsem vše
-
@tomjanata Dobrý den, jaký typ iPhonu a verzi iOS prosím máte? Který widget se přesně neaktualizuje?
-
Dobry den, mam uplne rovnaky problem, akurat na Android 13. Par dni dozadu widget fungoval, no teraz nezobrazuje vobec nic a pise len: Nepodarilo sa nacitat udaje predpovede. Skusal som odobrat a pridat widget, premazat udaje a vyrovnavaciu pamat, aj preinstalovat apku, ale stale rovnaky problem. Optimalizaciu baterie mam vypnutu. Vo vnutri v apke vsetko funguje. Widget, ktory pouzivam je: Detailny widget Windy 4x2.
Vopred dakujem za pomoc.
-
@RaduzSVK Dobry den. Mate povoleny pristup k polohe v aplikacii, pripadne zapnute GPSko? Problem moze byt sposobeny aj ked mate zapnute setrenie mobilnych dat.
-
@MarkNagy Dobry den, jedno aj druhe mam zapnute, ziadne obmedzenia som neaplikoval. Nikdy pred tym, som takyto problem nemal.
-
Dobry den,
zistil som zvlastnu vec, ked widget odstranim a znova pridam, zobrazia sa mi data, akonahle ho vsak roztiahnem a popr. kliknem na synchronizacne tlacitko, data zmiznu a napise mi to opat vyssie spominanu hlasku hlasku. Na screenshote je vidno jedinu velkost, pri ktorej mi funguje predpoved aj synchronizacia.
Vedeli by ste mi poradit, ako vyriesit tento problem?
Dakujem.
-
@RaduzSVK
I find the Windy app quite useful to me. If your application is not working it may be because you have not upgraded to a new version or the network is not enough to provide you with data. -
@RaduzSVK Could you post a screenshot showing the issue?
-
Yes, sure, here you are.
-
@RaduzSVK Máte prosím nastavený battery režim na "Unrestricted"?
-
@Korina Ano, samozrejme.