Predplatné
-
Ahoj, bolo by možné v skratke popísať spôsob spravovanie predplatného cez FastSpring?
Vopred vďaka. -
Zdravím @XC_, používáme Fastspring jako prostředníka pro nákupy našeho předplatného, tudíž veškerý subscription management má na starosti Fastspring. Předplatné můžete spravovat na tomto odkaze.
Ohledně způsobu platby, annual subscription se platí jednou ročně a platba je automaticky stržena z karty, kterou v tomto formuláři zadáte. Předplatné, resp. jeho automatickou obnovu můžete kdykoliv zrušit na výše zmíněném odkazu.
-
@Ondřej-Šutera Dobrý den, jsme malá obec (do 500 obyvatel). Přesto se v řízení dvou našich pracovníků snažím být efektivní a tak používám mimo jiné Windy a uvítal bych Premium verzi. Nicméně je pro mě zásadní problém (s ohledem na administraci ve státní správě) použít pouze jeden ze dvou způsobů plateb, pro které nejsme uzpůsobeni. Kartu nemáme (přehlednost účtu a současně nepotřebnost) a účet PayPal už vůbec nepřipadá v úvahu. Možná větší obce a města mají více pracovníků a vyplatí se jim více služeb, ale nám kvůli +-2 platbám za rok nikoli. Soukromě mám účtů několik včetně PayPalu a několika karet a nakupuji z celého světa (nezaostávám za dobou). Nicméně jen u vás jsem takto v obci limitován a jen kvůli 30 euro si administraci komplikovat nechci. Tohle mi nepřipadne šťastné ...
-
Dobrý den @liblice, rád bych pomohl, nicméně námi zvolené možnosti koupě našeho předplatného (Fastspring, Google Play, AppStore) a jejich možnosti platby pokrývají 99% uživatelů a i pro nás by bylo obtížné vyhovět zbylému procentu, jelikož jde často o platby z různých státních sektorů z různých zemí po celém světě a administrativa spojená s těmito platbami je bohužel náročná. I proto v tomto neplánujeme aktuálně žádné změny, takže se za to omlouvám.