Nefungující widget
-
Zdravím, přes všechna nastavení, povolení (poloha vždy, GPS, žádná omezení spotřeby baterie, mobilních dat..) mi nefunguje widget s desetidenní předpovědí (nepodařilo se načíst předpovědní data). Nefunguje restart, odstranění/znovupřidání widgetu, ani manuální načtení dat. Ostatní widgety fungují bez problémů. Vivo x80 pro, android 13. Děkuji za pomoc.
-
@perla_hvozdu Dobrý den, můžete mi sdělit přesnou verzi Vašeho Androidu a verzi Windy? Najdete ji ve spodní části menu.
-
@Ondřej-Šutera dobrý den, windy: 39.1.1 android: funtouch os 13 global.
-
@perla_hvozdu Dobrý den, pravděpodobně to bude souviset s tímto problémem, který řeší kolegové, a ozvalo se ohledně něj několik uživatelů zde v tomto postu.
-
@Ondřej-Šutera dobrý den, zkusila jsem všechny uvedené kroky, nastavení - přístup k poloze vždy, neomezené používání dat a baterie, přeinstalace. Všechny ostatní widgety fungují, kromě toho s desetidenní předpovědí.
-
@perla_hvozdu Takže už máte verzi 39.1.4 a poté jste opět widget resetovala?
-
@Ondřej-Šutera ano. Resetovala, pak přeinstalovala, znova nastavila všechna povolení, vytvořila a pak resetovala widget znova..
-
@perla_hvozdu můžete mi prosím rozkliknout nastavení toho widgetu? Abych se podíval jaký model, lokaci a obecně další nastavení máte použité.
-
-
@perla_hvozdu Probíral jsem to s kolegou a navrhl ještě zkusit změnu velikosti toho widgetu, zkusila byste roztáhnout ten widget na šířku obrazovky?
-
@Ondřej-Šutera no.. Tak tohle nakonec pomohlo, ale widget funguje jen v té nejmenší velikosti :) půjde to třeba do budoucna upravit?
-
@perla_hvozdu Takže roztáhnutí přes celou obrazovku nic? Pokud ani tohle nepomůže, tak to předám na kolegu.
-
@Ondřej-Šutera funguje jen v téhle nejmenší velikosti, jakékoli roztažení a widget přestane fungovat.