Wskaźnik w aplikacji nie działa
-
Dzień dobry nie dziala wskaźnik na mapie czy to radar źle pokazuje ilość opadów czy zdjęcia satelitarne pokazują błędna temperature
-
-
-
@przemo1986
Hello,
May be it does not work for you, but it works on my iOS device, 27mm/h at same location.
Concerning the temperature, the Satellite INFRA + shows the temperature of the cloud tops. So, it has nothing to do with the temperature that you can observe near the ground. -
@idefix37 działało ale od dwóch dni nie działa jeśli chodzi o temperature jaka jest 13 stopni a chyba powinno być poniżej 50 na minusie . Kolor na infra + jest czerwona a wskaźnik pokazuje plus 13 a nie minus 60
-
You are right the dark red colour is much less than 13°C.
See what I get:It’s a bit weird that you have these wrong values !
-
@idefix37 na innych urządzeniach mam to samo więc może z androidem jest problem ?
-
T Tomber42 moved this topic from General Discussion on
-
@idefix37 czy ktoś może mi pomóc w tym błędzie ? Odinstalowanie aplikacji nic nie daje nawet zrezygnowałem z wersji Beta i nadal to nie działa
-
@przemo1986
I can’t help you, I’m using iOS devices. -
@przemo1986 Can you tell us more about your device, which version of Windy and Android do you have?
I tested this functionality on Android 12 and 9 and both devices show correct values.
-
-
@Ondřej-Šutera wersja 13 android wczoraj na chwilę zaczęło działać i znowu nie działa testowałem na 3 urządzeniach z androidem 13 Samsung nie działa a na drugim xaomi dziala. Nie pomaga ponowna instalacja już zrezygnowałem z wersji beta i nic nie pomaga
-
@Ondřej-Šutera wskazania są błędne
zobacz pokazuje temperature plus 14 a powinno być znacznie poniżej 50 na minusie
-
@Ondřej-Šutera zobacz tutaj wskaźnik ustawiony na puste pole na radarze gdzie nie ma opadów a wskaźnik pokazuje 8.6 mm opadu
-
-
@przemo1986 Can you test this as a logged our user?
-
@Ondřej-Šutera tak
-
@Ondřej-Šutera jak mam to zrobić ?
-
@przemo1986 Can you please log out of your Premium account and check these values?
-
@Ondřej-Šutera nic to nie dało . Nawet odinstalowałem i nic nie pomogło. Na 3 telefonach jakie testowałem działa na jednym i wszystkie mają taka samą wersję androida. Tak jak pisałem wczoraj koło północy działało przez chwilę ale rano już nie.