zjišťování polohy
-
zdravim, prosim, slo by nejak spravit zakazat zjistovani polohy na pc, kdyz otevru Windy na pc tak mi na mape stale blika poloha nekde u Kolina a pritom jsem z Brna :-))) pripojuji se pres chrome a v chrome jsem dal zakazat zjistovani polohy a stejne Windy ukazuje na tvrdo polohu nekde u Klina stale mi to blika na mape a leze mi to na nervy :-))) a nevim jak to vypnout. V nastaveni jsem dal vychozi pozice Brno, tim sem predpokladal, ze Windy bude vychazet z polohy co jsem mu zadal. Tak prosim o napravu diky!
-
@djsaso Bohužel momentálně to není v naší webové verzi možné a Vaše lokalita je takto určena z Vaší IP adresy, která je dostupná i přes blokování lokalizace ve Vašem prohlížeči.
Proberu to s kolegy jestli by nebylo možné tenhle bod vypnout, jelikož tato možnost je v naší mobilní verzi. Nicméně to momentálně není v plánech.
-
@Ondřej-Šutera jj diky moc za info, na mobilu to dava smysl, ale na pc doma bych rekl zbytecny, idealne jak pisete pridejte tam vypnuti, to by bylo super, predem diky