Nefungující widgety
-
Dobrý den, včera mi přestaly fungovat widgety. Nejdřív pomohlo jejich odstranění a následné znovu zobrazení. Teď už toto nefunguje a nepomůže ani restart mobilu. Prosím o pomoc. Díky. Tomas
-
@Vaca_777 Dobrý den Tome, můžete mi zaslat info o Vašem zařízení? Verzi Androidu a model telefonu?
-
@Suty Dobry den Suty, je to Nokia 5.4 s Androidem 12 s posledni aktualizaci z prosince 2023
-
@Vaca_777 Můžete prosím promazat data a cache v aplikaci Windy. Mělo by to být pod Nastavení --> Aplikace --> Windy
-
@Suty Super, diky. Pomohlo to a uz to funguje spravne. Pekny den
-
@Vaca_777 Dobře, v případě, že by se cokoliv znovu projevilo, nám prosím dejte vědět.
-
Dobrý den.
Již několik týdnů mám podobný problém. Ne v mobilu ( Xiaomi ) , tam je vše v pořádku. Widgety ( většinou ) nefungují na tabletu.
Xiaomi Pad 5
Android 13
MIUI 14
Předem děkuji za řešení.
Lubomír Zeman
lzhlcz@gmail.com -
@Lubomír-Zeman Zkusil jste stejný postup jak jsem doporučil výše? Případně zařízení s nadstavbou MIUI mají svůj správce baterie a výkonu, kde je potřeba povolit Windy plnou využitelnost výkonu případně baterie.
-
Dobry den, bohuzel mam taktez problem s widgety. Cca 3 tydny nazpet se prestaly aktualizovat a v zahlavi telefonu je nustale informace "updating widget". Zkousel jsem odebrat a znovupridat, vysledek byl, ze wiget (vsechny typy widgetu) je zcela prazdny/ cerny a hlaska v zahlavi stale visi. Domnival jsem se, ze se jedna o nejakou chybu, ktera bude odstranena...bohuzel dodnes nikoliv. Precetl a vyzkousel jsem snad vse, co bylo v napovede, v diskuzi o nefunkcich widgetech a bohuzel nic... mam samsung galaxy S20 FE, android 13, UI 5.1. WINDY 41.2.3. Dekuji za pomoc.
-
@pesr Momentálně pracujeme na nápravě, která, doufáme, že vyřeší aktuální problémy s widgety. Děkujeme za případnou trpělivost.