Windy Community
    • Unread
    • Categories
    • Groups
    • Go to windy.com
    • Register
    • Login

Opinia !

Your Feedback and Suggestions
    2
    2
    1.0k
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • dario-78D
      dario-78
      last edited by

Chciałbym podzielić się swoją opinią na temat wersji premium.
      Przez dwa lata korzystałem z wersji premium i co do wiarygodności prognozy odnośnie wiatru było różnie. Czasem się sprawdzało a czasem nie. Ale nie to skłoniło mnie do napisania tej opinii. Z aplikacji korzystam głównie dlatego że pływam na windsurfingu i potrzebuje informacji kiedy mogę się szykować na dobre warunki by popływać.
      Postanowiłem , że nie potrzebuje już wersji premium, więc anulowałem swoją subskrypcję. Do końca obecnej subskrypcji która jest opłacona zostało obecnie 5 dni a od kilku dni już nie mam możliwości sprawdzania godzinnej prognozy która jest w wersji premium. Myślę że jest to dziadostwo wyłączanie dostępu do usługi premium przed czasem i zmuszanie do odnowienia subskrypcji. Skoro mam zapłacone to powinno działać do ostatniego dnia, a nie na siłę zmuszanie do wykupienia dostępu na kolejny rok.
      A skoro został wyłączony dostęp do usługi premium przed czasem to powinno się zwrócić pieniądze za ten niewykorzystany czas.
      Bardzo brzydko postępujecie administratorzy aplikacji. 62bf37ac-a391-488e-b92d-babeaba1b272-image.png

SutyS 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • SutyS
        Suty Administrator @dario-78
        last edited by

@dario-78 Hi, it should be possible to use Premium until the last day od prepaid period. Can you please try to tap on this button? It should provide you with 1h step. d2f4cf4e-f1f3-4339-bcd2-81d48e5a8940-image.png

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • First post
          Last post
        Windyty, S.E. - all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
        NodeBB & contributors, OSM & contributors, HERE maps
        Terms of Use     Privacy Policy