Opinia !
-
Chciałbym podzielić się swoją opinią na temat wersji premium.
Przez dwa lata korzystałem z wersji premium i co do wiarygodności prognozy odnośnie wiatru było różnie. Czasem się sprawdzało a czasem nie. Ale nie to skłoniło mnie do napisania tej opinii. Z aplikacji korzystam głównie dlatego że pływam na windsurfingu i potrzebuje informacji kiedy mogę się szykować na dobre warunki by popływać.
Postanowiłem , że nie potrzebuje już wersji premium, więc anulowałem swoją subskrypcję. Do końca obecnej subskrypcji która jest opłacona zostało obecnie 5 dni a od kilku dni już nie mam możliwości sprawdzania godzinnej prognozy która jest w wersji premium. Myślę że jest to dziadostwo wyłączanie dostępu do usługi premium przed czasem i zmuszanie do odnowienia subskrypcji. Skoro mam zapłacone to powinno działać do ostatniego dnia, a nie na siłę zmuszanie do wykupienia dostępu na kolejny rok.
A skoro został wyłączony dostęp do usługi premium przed czasem to powinno się zwrócić pieniądze za ten niewykorzystany czas.
Bardzo brzydko postępujecie administratorzy aplikacji. -
@dario-78 Hi, it should be possible to use Premium until the last day od prepaid period. Can you please try to tap on this button? It should provide you with 1h step.