Windy Community
    • Unread
    • Categories
    • Groups
    • Go to windy.com
    • Register
    • Login

Windy detailní widget

Bug Reports
    3
    25
    5.7k
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • J.FuerbacherováJ
      J.Fuerbacherová | Premium
      last edited by

Dobrý den,
      přestal se mi zobrazovat obsah detailní předpovědi ve widgetu. Nepomůže ani obnovení v pravém horním rohu, nepomohl ani restart telefonu (XPERIA 10 III, Android 13).
      Další widgety jsou bez problémů. Screenshot_20240923-164121~2.png

Děkuji za pomoc,
      Jana Fürbacherová

SutyS 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • SutyS
        Suty Administrator @J.Fuerbacherová
        last edited by

@J-Fuerbacherová Dobrý den, hlásí Vám widget v jeho nastavení nějaké info hlášky? Jako například nepovolené notifikace, nebo přístup baterie,...?

J.FuerbacherováJ 2 Replies Last reply Reply Quote 0
        • J.FuerbacherováJ
          J.Fuerbacherová @Suty | Premium
          last edited by

@Suty Dobrý den, nic takového nehlásí.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • J.FuerbacherováJ
            last edited by J.Fuerbacherová

@Suty Dobrý den, ještě mne zarazilo, že je problém jen s tímto jedním (z 5) widgetem. Další čtyři se zobrazují a aktualizují dobře. Nepomůže změna z aktuální polohy na jakoukoli z oblíbených.
            Mám Windy Premium, jediná změna u mne byla v Seznamu. Zaplatila jsem si Seznam Bez reklam, ale to s tím snad nemá nic společného.

• idefix37I idefix37 marked this topic as a regular topic on
            • SutyS
              last edited by

@J-Fuerbacherová Zkoušela jste kompletně daný widget odstranit a nasadit jej zpět?

J.FuerbacherováJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • J.FuerbacherováJ
                last edited by

@Suty Ano, zkoušela jsem to několikrát. I telefon jsem restartovala a pak zkusila dát widget a výsledek je stále stejný.

• SutyS
                  last edited by

@J-Fuerbacherová Jaké konkrétní nastavení tam máte v tom widgetu? Rád bych si zreplikoval situaci co nejjasněji. Ještě mě napadlo, jestli nepoužíváte nějakou aplikaci na úpravu designu prostředí vašeho telefonu.

• J.FuerbacherováJ
                    last edited by

@Suty Dobrý den, nepoužívám žádnou aplikaci na úpravu designu prostředí telefonu.
                    Widget jsem zkusila nastavit různým způsobem a nejde mi ani jedno. Aktuální poloha, oblíbené místo, vyhledání místa, 3 hodiny, 1 hodina... Nic se nenačte. Zobrazí se pouze při přidání widgetu, ale jakmile dojde na jeho aktualizaci (jedno, jestli ručně nebo automaticky po čase), objeví se chybová hláška.

• SutyS
                      last edited by

@J-Fuerbacherová Pokud je problém až při očekávané aktualizaci, tak bych řekl, že někde bude tato aktualizace blokována ze strany nějaké aplikace v daném zařízení, nicméně je divné že se to děje jen u jednoho widgetu. Posunu to na kolegu, co se věnuje Android aplikaci, třeba s něčím příjde.

J.FuerbacherováJ 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                      • J.FuerbacherováJ
                        last edited by

@Suty Děkuji.

• J.FuerbacherováJ
                          last edited by

@Suty said in Windy detailní widget:

@J-Fuerbacherová Pokud je problém až při očekávané aktualizaci, tak bych řekl, že někde bude tato aktualizace blokována ze strany nějaké aplikace v daném zařízení, nicméně je divné že se to děje jen u jednoho widgetu. Posunu to na kolegu, co se věnuje Android aplikaci, třeba s něčím příjde.

Dobrý den, podrobný widget je stále prázdný, zatím se ho nepodařilo načíst.

MarkNagyM 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • MarkNagyM
                            MarkNagy @J.Fuerbacherová
                            last edited by MarkNagy

@J-Fuerbacherová Zdravím. Snažíme sa nájsť problém ale bohužiaľ sa nám nedarí nasimulovať toto správanie sa, čo docela spomaluje proces. Ďakujem za trpezlivosť.

J.FuerbacherováJ 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                            • J.FuerbacherováJ
                              J.Fuerbacherová @MarkNagy | Premium
                              last edited by

@MarkNagy Nevím, jestli Vám to bude k něčemu dobré, víc toho najít neumím.

Screenshot_20241001-080713.png

Screenshot_20241001-074421.png

MarkNagyM 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                              • MarkNagyM
                                MarkNagy @J.Fuerbacherová
                                last edited by

@J-Fuerbacherová Ďakujem. Môžete prosím poslať ešte screenshot z menučka Baterie? Plus bolo by dobré skúsiť povoliť "Budíky a připomenutí" - nenastavuje budíky ani pripomenutia akurát neblokuje to procesy pre widgety.

• J.FuerbacherováJ
                                  J.Fuerbacherová @MarkNagy | Premium
                                  last edited by

@MarkNagy Screenshot_20241002-113929.png Screenshot_20241002-113903.png Screenshot_20241002-113819.png

Budíky a připomenutí jsem zapnula. Aplikace Windy i čtyři widgety se zdají být bez potíží, ale detailní widget nenačítá data.

• J.FuerbacherováJ
                                    J.Fuerbacherová | Premium
                                    last edited by

Problém je stále stejný: Podrobný widget, jako jediný z 5, stále nenačítá data. Po přidání na plochu vypadá dobře, ale jakmile dojde na jeho aktualizaci, zůstane prázdný.

• SutyS
                                      last edited by

@J-Fuerbacherová Dobrý den, stále zjišťujeme kde by mohla být chyba a jelikož jde o případ pouze u pár uživatelů, tak je těžké takový problém opravit.

J.FuerbacherováJ 2 Replies Last reply Reply Quote 1
                                      • J.FuerbacherováJ
                                        last edited by

@Suty Zkusila jsem udělat obrázek o svém telefonu z aplikace Windy. Problém s widgetem je stále stejný.Screenshot_20241014-135034.png Screenshot_20241014-135156.png

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                        • J.FuerbacherováJ
                                          last edited by

@Suty Dobrý den, zkusila velikost widgetu, jak popisuje @Jointventure, a mám to také tak. Změním-li velikost, Widget nenačte data.

• SutyS
                                            last edited by

@J-Fuerbacherová Super, děkuji za info asi to bude ta pravá příčina. Mohla byste mi prosim poslat screenshot widgetu ve výchozí velikosti 4x2 v porovnání 6x3? Poprosil bych celý screenshot displaye. Překvapila mě poměrně možnost tolika ikon na šířku.

• First post
                                              Last post
                                            Windyty, S.E. - all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
                                            NodeBB & contributors, OSM & contributors, HERE maps
                                            Terms of Use     Privacy Policy