Windy detailní widget
-
Dobrý den,
přestal se mi zobrazovat obsah detailní předpovědi ve widgetu. Nepomůže ani obnovení v pravém horním rohu, nepomohl ani restart telefonu (XPERIA 10 III, Android 13).
Další widgety jsou bez problémů.Děkuji za pomoc,
Jana Fürbacherová -
@J-Fuerbacherová Dobrý den, hlásí Vám widget v jeho nastavení nějaké info hlášky? Jako například nepovolené notifikace, nebo přístup baterie,...?
-
@Suty Dobrý den, nic takového nehlásí.
-
@Suty Dobrý den, ještě mne zarazilo, že je problém jen s tímto jedním (z 5) widgetem. Další čtyři se zobrazují a aktualizují dobře. Nepomůže změna z aktuální polohy na jakoukoli z oblíbených.
Mám Windy Premium, jediná změna u mne byla v Seznamu. Zaplatila jsem si Seznam Bez reklam, ale to s tím snad nemá nic společného. -
-
@J-Fuerbacherová Zkoušela jste kompletně daný widget odstranit a nasadit jej zpět?
-
@Suty Ano, zkoušela jsem to několikrát. I telefon jsem restartovala a pak zkusila dát widget a výsledek je stále stejný.
-
@J-Fuerbacherová Jaké konkrétní nastavení tam máte v tom widgetu? Rád bych si zreplikoval situaci co nejjasněji. Ještě mě napadlo, jestli nepoužíváte nějakou aplikaci na úpravu designu prostředí vašeho telefonu.
-
@Suty Dobrý den, nepoužívám žádnou aplikaci na úpravu designu prostředí telefonu.
Widget jsem zkusila nastavit různým způsobem a nejde mi ani jedno. Aktuální poloha, oblíbené místo, vyhledání místa, 3 hodiny, 1 hodina... Nic se nenačte. Zobrazí se pouze při přidání widgetu, ale jakmile dojde na jeho aktualizaci (jedno, jestli ručně nebo automaticky po čase), objeví se chybová hláška. -
@J-Fuerbacherová Pokud je problém až při očekávané aktualizaci, tak bych řekl, že někde bude tato aktualizace blokována ze strany nějaké aplikace v daném zařízení, nicméně je divné že se to děje jen u jednoho widgetu. Posunu to na kolegu, co se věnuje Android aplikaci, třeba s něčím příjde.
-
@Suty Děkuji.
-
@Suty said in Windy detailní widget:
@J-Fuerbacherová Pokud je problém až při očekávané aktualizaci, tak bych řekl, že někde bude tato aktualizace blokována ze strany nějaké aplikace v daném zařízení, nicméně je divné že se to děje jen u jednoho widgetu. Posunu to na kolegu, co se věnuje Android aplikaci, třeba s něčím příjde.
Dobrý den, podrobný widget je stále prázdný, zatím se ho nepodařilo načíst.
-
@J-Fuerbacherová Zdravím. Snažíme sa nájsť problém ale bohužiaľ sa nám nedarí nasimulovať toto správanie sa, čo docela spomaluje proces. Ďakujem za trpezlivosť.
-
@MarkNagy Nevím, jestli Vám to bude k něčemu dobré, víc toho najít neumím.
-
@J-Fuerbacherová Ďakujem. Môžete prosím poslať ešte screenshot z menučka Baterie? Plus bolo by dobré skúsiť povoliť "Budíky a připomenutí" - nenastavuje budíky ani pripomenutia akurát neblokuje to procesy pre widgety.
-
Budíky a připomenutí jsem zapnula. Aplikace Windy i čtyři widgety se zdají být bez potíží, ale detailní widget nenačítá data.
-
Problém je stále stejný: Podrobný widget, jako jediný z 5, stále nenačítá data. Po přidání na plochu vypadá dobře, ale jakmile dojde na jeho aktualizaci, zůstane prázdný.
-
@J-Fuerbacherová Dobrý den, stále zjišťujeme kde by mohla být chyba a jelikož jde o případ pouze u pár uživatelů, tak je těžké takový problém opravit.