Home tlačítko.
-
Kde a jak nastavim místo, které se mi ukazuje po použití Home tlačítka.
-
@RDVanek Dobrý den, které "home tlačítko" máte na mysli?
- ikonu "domečku" s názvem "Výchozí pozice", anglicky "Start-up location" (najdete v Nastavení, a to jak v počítačové, tak nově i v mobilní verzi) a znamená to, jakou lokalitu chcete zobrazit po zapnutí windy.com či Windy aplikace; anebo
- naprosto identickou ikonu "domečku" na hlavní obrazovce displeje v mobilní verzi?
Tyto dvě ikony bohužel reprezentují každá něco jiného (ta 2. zmíněná se chová jako "Najít mou pozici", anglicky "Find my location", tj. kde se právě teď nacházím, což je funkce, která už má své zastoupení také v Menu pod ikonou "šipky", anebo také kliknutím na "Windy" logo).
Aktuální info vč. reportů k tomuto tématu již delší dobu shromažďuji v tomto vlákně: https://community.windy.com/topic/6813/start-up-location-vs-find-my-location
-
-
ikonu "domečku" s názvem "Výchozí pozice", anglicky "Start-up location" (najdete v Nastavení, a to jak v počítačové, tak nově i v mobilní verzi) a znamená to, jakou lokalitu chcete zobrazit po zapnutí windy.com či Windy aplikace mám nastavenou na JIRKOV, nebo POUŽIJ GPS, v obou případech se mi po naběhnutí aplikace ukáže MOST II, což je místo, kde jsem aplikaci do mobilu poprvé instaloval
-
ikona "domečku" na hlavní obrazovce se chová jako "Najít mou pozici", anglicky "Find my location", tj. kde se právě teď nacházím mne bohužel také nabídne MOST II nezávisle na tom, kde jsem
-
-
Dobrý den, Honzo, díky za upřesnění. Tento bug byl na www.windy.com (včetně mobilní verze) opraven a brzy budou následovat také iOS a Android aplikace. Sledujte prosím nejbližší aktualizace. :)